De BSO groepsleidsters

Op de buitenschoolse opvang werken goed gekwalificeerde mensen met een talent om de kinderen op een gezonde manier te laten schakelen tussen school, thuis en opvang.

Het welzijn van de kinderen met plezierbeleving en gezelligheid staat voorop. De groepsleidsters op de BSO halen de kinderen met onze eigen Jabadoebusjes op van school. Zo zijn zij heel direct betrokken bij de school en het ophalen van de kinderen. Net als thuis. In de schoolvakantie zorgen de groepsleidsters voor een echt vakantiegevoel door het activiteitenaanbod hierop af te stemmen. Iedere groepsleidster heeft een EHBO diploma, uiteraard een Verklaring omtrent gedrag en volgt trainingen om de beste zorg en begeleiding te kunnen bieden voor de kinderen die aan ons worden toevertrouwd.

Wees er op tijd bij!

Belangstelling om jouw kind(eren) in te schrijven? Neem gerust contact op voor vragen of om een afspraak te maken voor een rondleiding.

Zo werkt het:

  • Tijdens de rondleiding laten we je kennismaken met de werkwijze van Jabadoe en de faciliteiten die wij tot onze beschikking hebben;
  • We geven je tijdens de rondleiding graag de gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie eventuele vragen te stellen;
  • Wanneer je als (aanstaande) ouder voor Jabadoe als kinderopvang kiest, ontvang je na de inschrijving een aanbieding waarmee er een plek voor jouw kind gereserveerd wordt;
  • Vlak voordat jouw kind voor het eerst bij ons verwacht wordt, ontvang je van ons een plaatsingsovereenkomst waarmee de plaatsing een feit is.
Jabadoe Kinderopvang

Vragen

Liever direct contact? Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op onderstaand nummer of stuur ons een mail via het aangegeven mailadres.

Tel: 0521 - 52 21 26
[email protected]

Rondleiding aanvragen

Wij nodigen je graag uit om te komen kennismaken met onze locatie en onze medewerkers.