Over ons

Ons Jabadoeteam bestaat uit ervaren, bevlogen en goed gekwalificeerde groepsleidsters. Ons gezellige Jabadoehuis biedt bovendien alle ruimte, zowel binnen als buiten.

 

Onze opvang vindt plaats in leeftijdsgroepen, zodat wij ieder kind de juiste aandacht en zorg kunnen geven. Van baby tot peuter en van kleuter tot tiener.

 

Ben je op zoek naar een kinderopvang waar het belang van je kind centraal staat? Een tweede thuis? Waar de zorg van een ouder ook de onze is? Wees welkom bij Jabadoe kinderopvang in Steenwijk!

Afbeelding bij tekst

Tijdens je werk of schooluren wil je je kindje natuurlijk alleen achterlaten op een adres dat voelt als thuis. Bezoek onze mooie locatie en ontvang een persoonlijke rondleiding om kennis te maken met onze werkwijze.

Iedereen betaalt een inkomensafhankelijke bijdrage voor kinderopvang. Op de website van de belastingdienst kun je een proefberekening maken:

(Je wordt doorverwezen naar de website van de belastingdienst)

Wees er op tijd bij!

Belangstelling om jouw kind(eren) in te schrijven? Neem gerust contact op voor vragen of om een afspraak te maken voor een rondleiding.

Zo werkt het:

  • Tijdens de rondleiding laten we je kennismaken met de werkwijze van Jabadoe en de faciliteiten die wij tot onze beschikking hebben;
  • We geven je tijdens de rondleiding graag de gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie eventuele vragen te stellen;
  • Wanneer je als (aanstaande) ouder voor Jabadoe als kinderopvang kiest, ontvang je na de inschrijving een aanbieding waarmee er een plek voor jouw kind gereserveerd wordt;
  • Vlak voordat jouw kind voor het eerst bij ons verwacht wordt, ontvang je van ons een plaatsingsovereenkomst waarmee de plaatsing een feit is.
Jabadoe Kinderopvang

Vragen

Liever direct contact? Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op onderstaand nummer of stuur ons een mail via het aangegeven mailadres.

Tel: 0521 - 52 21 26
[email protected]

Rondleiding aanvragen

Wij nodigen je graag uit om te komen kennismaken met onze locatie en onze medewerkers.