Baby

Baby's zijn van harte welkom in onze babygroep. Deze is helemaal ingericht voor de allerkleinsten. Om te spelen, te eten en te slapen onder begeleiding van de vaste babyleidsters. 

 

Een goede start is belangrijk voor iedere baby. Bij Jabadoe creëren we voor ieder kleintje graag een fijne plek. Onze groepsleidsters volgen daarom zoveel mogelijk het ritme van thuis. Krijgt jouw baby thuis om 10.00 uur de fles? Dan zorgen wij ervoor dat dit bij ons ook gebeurt. En slaapt jouw baby 3 keer per dag? Dan is dat bij ons ook het geval. 

Wees er op tijd bij!

Belangstelling om jouw kind(eren) in te schrijven? Neem gerust contact op voor vragen of om een afspraak te maken voor een rondleiding.

Zo werkt het:

  • Tijdens de rondleiding laten we je kennismaken met de werkwijze van Jabadoe en de faciliteiten die wij tot onze beschikking hebben;
  • We geven je tijdens de rondleiding graag de gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie eventuele vragen te stellen;
  • Wanneer je als (aanstaande) ouder voor Jabadoe als kinderopvang kiest, ontvang je na de inschrijving een aanbieding waarmee er een plek voor jouw kind gereserveerd wordt;
  • Vlak voordat jouw kind voor het eerst bij ons verwacht wordt, ontvang je van ons een plaatsingsovereenkomst waarmee de plaatsing een feit is.
Jabadoe Kinderopvang

Vragen

Liever direct contact? Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op onderstaand nummer of stuur ons een mail via het aangegeven mailadres.

Tel: 0521 - 52 21 26
[email protected]

Rondleiding aanvragen

Wij nodigen je graag uit om te komen kennismaken met onze locatie en onze medewerkers.