Tarieven

Bij Jabadoe kinderopvang neem je opvang af per dagdeel op de dagopvang of per middag op de BSO. Wij werken met een minimale afname per week. Zo kunnen wij de kwaliteit bieden waar we voor staan. Omdat kinderen voldoende gezien worden, kennen wij je kind goed en je kind ons. Dit is belangrijk voor het basisvertrouwen van je kind en de verbinding die je kind kan leggen met groepsgenootjes en groepsleidsters. Ieder jaar worden de tarieven opnieuw vastgesteld waar de oudercommissie advies over uitbrengt. Afname vindt plaats op vaste dagen per week. Moet je een keer op een andere dag werken dan denken wij uiteraard graag met je mee om incidenteel een dag te ruilen of een extra dag af te nemen, zolang de groepsgrootte en de leidsterinzet dit toelaat. Een dag ruilen kan alleen in dezelfde week, de week ervoor of de week erna.

In de dagopvang is de standaard afname hele dagen. Aanvullen met een halve dag of een dag om en om behoort tot de mogelijkheden. Wij werken met een maximaal aantal halve dagen en om en om dagen om de stabiliteit van de groep te waarborgen.

Op de BSO kun je kiezen voor alleen de schoolweken (40 weken) opvang of een compleet pakket (50 weken opvang). Dit kun je aanvullen met voorschoolse opvang op de dagen dat je dit nodig hebt. Binnen het complete pakket heb je altijd opvanggarantie op de afgesproken dagen. Studiedagen op de contractdagen zitten bij de kosten in, evenals 10 weken vakantieopvang (1 week voorjaarsvakantie, 2 weken meivakantie, 4 weken zomervakantie, 1 week herfstvakantie, 2 weken kerstvakantie). Heeft je kind daarnaast nog andere vrije dagen van school of is de school eerder uit? Ook dan garanderen wij de opvang (tegen extra betaling).

Hiervoor zijn een aantal spelregels: Vóór 1 mei geef je als ouder door welke weken je kind komt in de 6 weken zomervakantie tot een maximum van 4 weken. Studiedagen en andere extra vrije dagen of uren: minimaal 1 maand van tevoren doorgeven. Zo kunnen de groepsleidsters hun werkrooster aanpassen op de schooltijden en vakantie van de kinderen en kunnen we de opvang garanderen.

 

Download hier de volledige tarievenkaart. 

Iedereen betaalt een inkomensafhankelijke bijdrage voor kinderopvang, op de website van de belastingdienst kun je een proefberekening maken:

(Je wordt doorverwezen naar de website van de belastingdienst)

Wees er op tijd bij!

Belangstelling om jouw kind(eren) in te schrijven? Neem gerust contact op voor vragen of om een afspraak te maken voor een rondleiding.

Zo werkt het:

  • Tijdens de rondleiding laten we je kennismaken met de werkwijze van Jabadoe en de faciliteiten die wij tot onze beschikking hebben;
  • We geven je tijdens de rondleiding graag de gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie eventuele vragen te stellen;
  • Wanneer je als (aanstaande) ouder voor Jabadoe als kinderopvang kiest, ontvang je na de inschrijving een aanbieding waarmee er een plek voor jouw kind gereserveerd wordt;
  • Vlak voordat jouw kind voor het eerst bij ons verwacht wordt, ontvang je van ons een plaatsingsovereenkomst waarmee de plaatsing een feit is.
Jabadoe Kinderopvang

Vragen

Liever direct contact? Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op onderstaand nummer of stuur ons een mail via het aangegeven mailadres.

Tel: 0521 - 52 21 26
[email protected]

Rondleiding aanvragen

Wij nodigen je graag uit om te komen kennismaken met onze locatie en onze medewerkers.