Tarieven

Bij Jabadoe kinderopvang neem je opvang af per dagdeel op de dagopvang of per middag op de BSO. Wij werken met een minimale afname per week. Zo kunnen wij de kwaliteit bieden waar we voor staan. Omdat kinderen voldoende gezien worden, kennen wij je kind goed en je kind ons. Dit is belangrijk voor het basisvertrouwen van je kind en de verbinding die je kind kan leggen met groepsgenootjes en groepsleidsters. Ieder jaar worden de tarieven opnieuw vastgesteld waar de oudercommissie advies over uitbrengt. Afname vindt plaats op vaste dagen per week, maar in overleg bieden wij de mogelijkheid om incidenteel een dag te ruilen. Moet je een keer op een andere dag werken of heb je een onverwachte privéaangelegenheid, wij denken uiteraard graag met je mee. Ook het afnemen van een incidentele extra dag behoort tot de mogelijkheid, zolang de groepsgrootte dit toelaat. 

 

Download hier de volledige tarievenkaart. 

Iedereen betaalt een inkomensafhankelijke bijdrage voor kinderopvang, op de website van de belastingdienst kun je een proefberekening maken:

(Je wordt doorverwezen naar de website van de belastingdienst)

Wees er op tijd bij!

Belangstelling om jouw kind(eren) in te schrijven? Neem gerust contact op voor vragen of om een afspraak te maken voor een rondleiding.

Zo werkt het:

  • Tijdens de rondleiding laten we je kennismaken met de werkwijze van Jabadoe en de faciliteiten die wij tot onze beschikking hebben;
  • We geven je tijdens de rondleiding graag de gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie eventuele vragen te stellen;
  • Wanneer je als (aanstaande) ouder voor Jabadoe als kinderopvang kiest, ontvang je na de inschrijving een aanbieding waarmee er een plek voor jouw kind gereserveerd wordt;
  • Vlak voordat jouw kind voor het eerst bij ons verwacht wordt, ontvang je van ons een plaatsingsovereenkomst waarmee de plaatsing een feit is.
Jabadoe Kinderopvang

Vragen

Liever direct contact? Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op onderstaand nummer of stuur ons een mail via het aangegeven mailadres.

Tel: 0521 - 52 21 26
[email protected]

Rondleiding aanvragen

Wij nodigen je graag uit om te komen kennismaken met onze locatie en onze medewerkers.