BSO-groep

Naar de basisschool gaan is een spannende tijd. Kinderen brengen veel uren op school door, maar tevens aansluitend op school of in de vakantie op de BSO. Terwijl jij als ouder nog aan het werk bent, halen de BSO groepsleidsters jouw kind van school en zorgen zij voor een thuiskomen na schooltijd. Bij een kopje thee met fruit en een koekje bijkletsen. We bedenken samen wat we gaan doen. Natuurlijk zorgen wij voor een aanbod van leuke en gevarieerde activiteiten. Net als thuis, kiest jouw kind waar het wil spelen en wat het wil doen. In de vakantie komt je kind de hele dag op jouw werkdag en zorgen wij voor een echt vakantiegevoel.

De groepen zijn ruim van opzet en helemaal passend gemaakt op een leuke en zinvolle vrijetijdsinvulling van de kinderen. Binnen heel Jabadoe kinderopvang hebben wij de groepen verdeeld op leeftijden. Dus ook op de BSO. Wel zo leuk voor kleuters of tieners, waar de groep en de activiteiten passend zijn bij de leeftijden.

Aansluiting op schooltijden

Wij sluiten aan op schooltijden, maar sluiten inhoudelijk graag aan op thuis. Daarom zorgen we op de BSO niet alleen voor een leuk activiteitenaanbod, maar schakelen wij ook veel met thuis. Onze sportbus is daar een goed voorbeeld van. Ieder kind moet kunnen sporten en om dat ook mogelijk te maken op dagen dat de kinderen bij de opvang zijn, rijden wij met de sportbus naar alle sportlocaties binnen Steenwijk. Op de BSO is keuzevrijheid van de kinderen erg belangrijk. Na binnenkomst eten en drinken we gezamenlijk wat. Kinderen hebben even een rustmoment, kunnen hun verhaal kwijt aan hun vaste groepsleidster en gaan dan dat doen wat ze graag willen doen. De groepsleidster begeleidt hierbij een kind individueel en tegelijkertijd de groep als geheel. Hoe ouder het kind, des te meer vrijheden en zelfstandigheid er zal zijn. Dit alles in nauw overleg met ouders uiteraard.

Megatuin

In onze megatuin zijn we veel te vinden. Tussen de bomen, op de speelheuvel, in de zandbak, bij de piste met tribune of op het duikelrek. Er is keus genoeg om heerlijk buiten in de frisse lucht te spelen. Vroeg beginnen op het werk? Geen probleem, naast de naschoolse opvang is het ook mogelijk om voorschoolse opvang af te nemen. Wij zorgen dat ieder kind verzorgd en veilig op school komt met onze eigen veilige en betrouwbare Jabadoebusjes. En is het vakantie of is de school de hele dag gesloten door een studiedag? Dan kan jouw kind bij ons terecht en maken we er een gezellige dag van met leuke activiteiten.

Wees er op tijd bij!

Belangstelling om jouw kind(eren) in te schrijven? Neem gerust contact op voor vragen of om een afspraak te maken voor een rondleiding.

Zo werkt het:

  • Tijdens de rondleiding laten we je kennismaken met de werkwijze van Jabadoe en de faciliteiten die wij tot onze beschikking hebben;
  • We geven je tijdens de rondleiding graag de gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie eventuele vragen te stellen;
  • Wanneer je als (aanstaande) ouder voor Jabadoe als kinderopvang kiest, ontvang je na de inschrijving een aanbieding waarmee er een plek voor jouw kind gereserveerd wordt;
  • Vlak voordat jouw kind voor het eerst bij ons verwacht wordt, ontvang je van ons een plaatsingsovereenkomst waarmee de plaatsing een feit is.
Jabadoe Kinderopvang

Vragen

Liever direct contact? Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op onderstaand nummer of stuur ons een mail via het aangegeven mailadres.

Tel: 0521 - 52 21 26
[email protected]

Rondleiding aanvragen

Wij nodigen je graag uit om te komen kennismaken met onze locatie en onze medewerkers.