Opvang bij Jabadoe

Baby

Baby

Jouw baby is van harte welkom in onze babygroep. Deze is helemaal ingericht voor de allerkleinsten. Om te spelen, te eten en te slapen. Allemaal onder begeleiding van de vaste babyleidsters.

Lees meer
Peuter

Peuter

In onze peutergroep is er voor ieder kind een uitdagende speelomgeving. Tijdens activiteiten staat ontwikkeling centraal. Wij helpen jouw peuter graag op zijn of haar eigen tempo steeds een stukje verder in de ontwikkeling.

Lees meer
BSO

BSO

Na schooltijd of in de vakantie spelen de schoolgaande kinderen bijde buitenschoolse opvang. Of het nou gaat om knutselen, buitenspelen, sporten of spelletjes doen. Op de BSO kan het allemaal!

Lees meer

Wees er op tijd bij!

Belangstelling om jouw kind(eren) in te schrijven? Neem gerust contact op voor vragen of om een afspraak te maken voor een rondleiding.

Zo werkt het:

  • Tijdens de rondleiding laten we je kennismaken met de werkwijze van Jabadoe en de faciliteiten die wij tot onze beschikking hebben;
  • We geven je tijdens de rondleiding graag de gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie eventuele vragen te stellen;
  • Wanneer je als (aanstaande) ouder voor Jabadoe als kinderopvang kiest, ontvang je na de inschrijving een aanbieding waarmee er een plek voor jouw kind gereserveerd wordt;
  • Vlak voordat jouw kind voor het eerst bij ons verwacht wordt, ontvang je van ons een plaatsingsovereenkomst waarmee de plaatsing een feit is.
Jabadoe Kinderopvang

Vragen

Liever direct contact? Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op onderstaand nummer of stuur ons een mail via het aangegeven mailadres.

Tel: 0521 - 52 21 26
[email protected]

Rondleiding aanvragen

Wij nodigen je graag uit om te komen kennismaken met onze locatie en onze medewerkers.