De babyleidsters

Het verzorgen en begeleiden van de allerkleinsten zit in de aard van onze babyleidsters. Ervaren leidsters, die in nauw overleg met ouders, gedurende de dag een baby opvangen. Uiteraard zijn de babyleidsters gekwalificeerd voor het vak kinderopvang. Als aanvulling hebben zij de opleiding Babyspecialist gevolgd. De wet schrijft 1 aanwezige EHBO-er voor op een locatie, maar bij ons is iedere groepsleidster in bezit van een certificaat kinder-EHBO volgens het Oranje Kruis om te kunnen handelen in geval van nood. Wel zo’n veilig idee! Onze babyleidsters zijn geduldig, organisatietalenten en weten ondanks de verschillende behoeftes van de jongsten telkens weer de eenheid en rust in de groep te bewaren.

Mentor

Eén van de groepsleidsters is de mentor van jouw baby. Zij bewaakt de eerste 2 maanden de wenperiode van jou en je kindje. Zolang je nog niet alle groepsleidsters goed kent, is de mentor het aanspreekpunt. In principe blijft de mentor dit. Echter leert de ervaring dat wanneer zowel jij als de baby gewend zijn, de communicatie plaatsvindt met iedere groepsleidster. In de praktijk verloopt de meeste communicatie met de groepsleidster die aanwezig is tijdens het brengen en halen van jouw baby.

Vaste gezichten

Voor jouw baby zijn er 2 vaste gezichten in de groep. Op iedere dag is altijd 1 van de twee vaste gezichten aanwezig en soms zelfs allebei. Dit is een wettelijke verplichting waar wij ons uiteraard aan houden. Maar voor ons betekent de term “vaste gezichten” iets meer dan dat. De babyleidsters werken alleen hele dagen, zodat jouw baby geen wisseling heeft gedurende de dag. Alle babyleidsters werken 27 of 36 uren per week. Zodoende kan jij erop vertrouwen dat de communicatie optimaal is, de babyleidsters voldoende ervaring hebben en houden en daarmee jouw baby in veilige handen is. Bij ziekte of vrije dagen worden de babyleidsters vervangen door leidsters van andere groepen. Wij werken dus niet met oproepkrachten.

Wees er op tijd bij!

Belangstelling om jouw kind(eren) in te schrijven? Neem gerust contact op voor vragen of om een afspraak te maken voor een rondleiding.

Zo werkt het:

  • Tijdens de rondleiding laten we je kennismaken met de werkwijze van Jabadoe en de faciliteiten die wij tot onze beschikking hebben;
  • We geven je tijdens de rondleiding graag de gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie eventuele vragen te stellen;
  • Wanneer je als (aanstaande) ouder voor Jabadoe als kinderopvang kiest, ontvang je na de inschrijving een aanbieding waarmee er een plek voor jouw kind gereserveerd wordt;
  • Vlak voordat jouw kind voor het eerst bij ons verwacht wordt, ontvang je van ons een plaatsingsovereenkomst waarmee de plaatsing een feit is.
Jabadoe Kinderopvang

Vragen

Liever direct contact? Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op onderstaand nummer of stuur ons een mail via het aangegeven mailadres.

Tel: 0521 - 52 21 26
[email protected]

Rondleiding aanvragen

Wij nodigen je graag uit om te komen kennismaken met onze locatie en onze medewerkers.