Babygroep

In onze babygroepen Dino en Hoppy vangen wij de kinderen liefdevol op met voldoende tijd en aandacht voor iedere baby. Binnen een sfeer van veiligheid en genegenheid krijgt ieder kleintje snel een thuisgevoel.

Voordat de opvang van start gaat bespreken we tijdens een intakegesprek alle zaken rondom jouw baby, zoals bijvoorbeeld voedings-en slaapgewoonten. Wij kunnen dan zo goed mogelijk inspelen op de wensen en de behoeften van je baby. Tijdens de intake is het mogelijk om je baby in de groep achter te laten voor een kennismaking met de groep en de groepsleidsters. 

Slapen

De groepen hebben ieder 2 slaapkamers, waar kinderen voldoende rust krijgen in hun eigen vaste bedje. Wij meten de luchtkwaliteit, zodat er altijd sprake is van een gezonde omgeving. Aansluitend aan de groepen is er een speelplaats speciaal voor de kleinsten, voorzien van kunstgras en bomen voor voldoende schaduw.

Dagboekje

Iedere baby krijgt van ons een eigen kinderdagboekje waar in vermeld wordt wat je baby heeft gedronken of gegeten, wanneer je baby heeft geslapen en een verhaaltje over de dag geschreven wordt. Wij zijn een fullservice kinderdagverblijf. Dit betekent dat je niets hoeft mee te nemen! Wij zorgen voor (fles)voeding en verzorgingsartikelen.

Rust, reinheid en regelmaat

Het klinkt misschien wat ouderwets; rust, reinheid en regelmaat. Maar wij geloven wel degelijk in deze wijsheid van vroeger. Baby's hebben voor een optimale ontwikkeling, naast uitdaging, ook voldoende rust nodig en dat bieden wij. Zo slapen de kinderen in hun bedje in een rustige slaapkamer, spelen de kinderen in verschillende hoekjes in de groep en zorgen de groepsleidsters voor voldoende rust in de groep door een goede organisatie. Maar ook nemen wij bijvoorbeeld de tijd om een baby op schoot de fles te geven en krijgt ieder kind van ons veel persoonlijke aandacht. Dat alles doen wij in een schone en frisse omgeving. Het omgaan met fopspenen, voedingsflessen en verschoning is bij ons een belangrijk onderwerp in hygiënisch werken. Er mag van ons verwacht worden dat wij hier uiterst zorgvuldig mee omgaan. Door regelmaat na te streven, weet ieder kind wat er komen gaat. Of het nu gaat om de breng-en haaltijden of om de tijd van het broodje eten; regelmaat geeft kinderen zekerheid en vertrouwen. Daar beginnen wij dan ook graag zo vroeg mogelijk mee.

Wees er op tijd bij!

Belangstelling om jouw kind(eren) in te schrijven? Neem gerust contact op voor vragen of om een afspraak te maken voor een rondleiding.

Zo werkt het:

  • Tijdens de rondleiding laten we je kennismaken met de werkwijze van Jabadoe en de faciliteiten die wij tot onze beschikking hebben;
  • We geven je tijdens de rondleiding graag de gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie eventuele vragen te stellen;
  • Wanneer je als (aanstaande) ouder voor Jabadoe als kinderopvang kiest, ontvang je na de inschrijving een aanbieding waarmee er een plek voor jouw kind gereserveerd wordt;
  • Vlak voordat jouw kind voor het eerst bij ons verwacht wordt, ontvang je van ons een plaatsingsovereenkomst waarmee de plaatsing een feit is.
Jabadoe Kinderopvang

Vragen

Liever direct contact? Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op onderstaand nummer of stuur ons een mail via het aangegeven mailadres.

Tel: 0521 - 52 21 26
[email protected]

Rondleiding aanvragen

Wij nodigen je graag uit om te komen kennismaken met onze locatie en onze medewerkers.